Welcome to our online store!

Hvordan desinfisere dørhåndtak

Slik desinfiserer du dørhåndtakene i hjemmet

1. Tilsett en viss mengde 84 desinfeksjonsmiddel i det rene vannet, rør det jevnt, fukt det deretter med en klut, ta på hansker og tørk av dørhåndtaket direkte.

2. Nå er det en slags desinfiserende våtservietter på markedet, som vil være mer praktisk å bruke, og denne typen våtservietter har faktisk samme effekt som våtservietter dynket i 84-løsning.Den kan desinfisere dørhåndtaket hver dag, noe som kan oppnå ekte sterilisering.hensikt.

Hvilke områder innen hjemmedesinfeksjon trenger spesiell oppmerksomhet?

1. Mobiltelefonen er noe vi må ta på hver dag, og det er mange bakterier på den, så vi må desinfisere mobiltelefonen hver dag.Du kan referere til desinfeksjonsmetoden for dørhåndtak.Du kan imidlertid ikke spraye den direkte med 84-desinfeksjonsmiddel.Du kan tørke av telefonen med et tørkepapir som er fuktet for å forhindre at vanndamp kommer inn i telefonen og skader telefonen.

2. Kranen er også et sted det er lett å overse, og vi må åpne kranen hver dag for å vaske hendene, så vi må rengjøre kranen hver dag.Du kan spraye 84 desinfeksjonsmiddel på de stedene som kranen ofte berører.

3. Med samme prinsipp, etter hver bruk av toalettet, må vi trykke på spyleknappen på toalettet, og etter bruk må vi bruke 84 desinfeksjonsmiddel for å desinfisere knappen, og deretter vaske hendene.

4. Kjøkkenet er også et sted hvor viruset er relativt lavt, som for eksempel skjærebrett som brukes hver dag, samt oppvaskkluter, bomullskluter osv. som er lettest å avle fram bakterier, så ved desinfisering av hjemmet, rengjør disse nøkkeldelene, slik at det ikke blir noen bakterier avl.Etter bruk i en periode bør fillene i huset kastes i tide, og ikke være motvillige.


Innleggstid: 01. desember 2021